de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-tapijt-natuursteen-reiniging-marmer-linoleum-parket-kantoren-zakelijke-dienstverlening-particulier
Bij de verschillende vloerafwerkingen horen verschillende reinigingsmethoden. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud geeft u graag advies over de methode die het best bij uw vloeren en wensen past. Bij vloerreiniging kunt u denken aan tapijtreiniging, parketvloeren reiniging en het verwijderen of aanbrengen van waslagen op linoleum vloeren. Maar ook voor het onderhouden van natuursteen en het machinaal schrobben van harde vloeren kunt u terecht bij De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud.

REINIGEN ELASTISCHE VLOEREN

Elastische vloeren zoals vinyl, marmoleum en pvc worden vaak toegepast in keukens, de hal, huiskamers, kantoren, sporthallen, scholen en andere plekken die eenvoudig schoon te maken moeten zijn. Het reinigen van deze vloeren is vrij eenvoudig, maar zo nu en dan is grondig onderhoud nodig. Alleen met goed onderhoud blijven elastische vloeren in goede conditie.

Reinigen, beschermen of renoveren?

Bij De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud kunt u uw elastische vloer laten beschermen, reinigen, opfrissen en zelfs geheel laten renoveren. Het is mogelijk vinyl, linoleum, pvc, marmoleum en andere vlakke elastische vloeren in een zeer kort tijdsbestek te behandelen. De vloer wordt weer als nieuw door een coatinglaag aan te brengen. Ook kunnen speciale toplagen worden aangebracht die de vloer nog beter beschermen tegen alle vormen van dagelijks gebruik.

Ook uw elastische vloer laten behandelen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.

TAPIJTREINIGING

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-tapijt-reiniging-natuursteen-marmer-linoleum-parket-zakelijke-dienstverlening-particulier
Zelf uw vloerbedekking schoonmaken is vaak onbegonnen werk. Net wanneer u denkt dat u klaar bent, ziet u weer een vlek. En wat dacht u van huisstofmijt? Met tapijtreiniging dragen we bij aan een gezonde omgeving en geven we uw vloer zijn representatieve uitstraling terug. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud reinigt uw tapijt op milieuvriendelijke wijze aan de hand van beproefde, veilige en snelle methoden. Het tapijt wordt tot diep tussen de vezels gereinigd en blijft lang schoon en fris.

Tapijtreiniging op professionele wijze

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud werkt met beproefde reinigingsmethoden. Uiteraard kunnen wij ook sterk vervuilde tapijten en moeilijk te verwijderen vlekken reinigen. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van wijn, koffie, olie, inkt, make-up of urine. Wij hebben speciale milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om deze vlekken te behandelen. Hiermee worden niet alleen de vlekken, maar ook nare luchtjes verwijderd.

Weten wat De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud op het gebied van tapijtreiniging voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.

(NATUUR)STENEN VLOER SCHOONMAKEN

Een stenen vloer is sterk, maar is desondanks niet bestand tegen de tand des tijds. Met een speciale machine halen we de natuurlijke kleur weer naar boven. Vervolgens gebruiken we speciale reinigingsmiddelen, zodat de kleur behouden blijft.

Schoonmaken gebeurd met behulp van speciaal voor natuursteen ontwikkelde schoonmaakmiddelen. Vlekken en vuil worden verwijdert uit natuursteen zoals basalt, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen, blauw hardsteen, graniet, kalksteen, leisteen terrazzo en marmer.

Ook de voegen worden hierbij schoongemaakt. Vlekken verwijderen van koffie, rode wijn, olie, vetvlekken en oude waslagen die oud of diep in de natuursteen zijn binnengedrongen moeten intensiever worden behandeld. Hierdoor worden deze vlekken en andere resten volledig verwijderd.

Elke soort natuursteen vergt een andere aanpak. Er wordt nog wel eens de fout gemaakt met het gebruik van een verkeerd schoonmaakmiddel zoals azijn of een ander schoonmaakmiddelen met een te hoge PH-waarde. Marmer kan bijvoorbeeld niet tegen zuren, en hiermee dient rekening te worden gehouden met de keuze van de reinigingsmiddelen. Zo voorkom je dat uw natuursteen of marmer aangetast wordt. Graniet is daarentegen wel zuurbestendig.

Weten wat De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud op het gebied van natuurstenen vloeren voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.

HOUTEN VLOER REINIGEN

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-tapijt-natuursteen-marmer-linoleum-parket-reiniging-kantoren-zakelijke-dienstverlening-particulier
Het schoonmaken van uw houten parket vloer behelst meer dan u in eerste instantie wellicht denkt. Welke schoonmaakproducten kunt u gebruiken? Welke apparatuur komt er aan te pas? Is het raadzaam om uw houten parket vloer na het schoonmaken in de was te zetten? Of is opnieuw lakken een betere optie?

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud adviseert u bij het reinigen van uw houten parket vloer. Over welke middelen u kunt gebruiken en wat de beste behandelmethode is. Desondanks blijven deze werkzaamheden een tijdrovende klus. Als u het schoonmaken van uw houten parket vloer overlaat aan De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud bespaart u uzelf een hoop tijd en kunt u ervan op aan dat de vloer met zorg, aandacht en professionaliteit wordt behandeld. Dat scheelt bij u een hoop stress en u krijgt er een houten parket vloer als nieuw voor terug.

Weten wat De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud op het gebied van houten-, parket- en laminaatvloeren voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.

GRINDVLOEREN

Grindvloeren kunnen door hun open structuur redelijk wat vuil en stof verzamelen. Met regelmatig stofzuigen en schoonmaken houdt u de vloer prima schoon, maar een regelmatige grondige reiniging is zeker aan te raden. Hiervoor schakelt u De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud in.

Grindvloeren op professionele en veilige manier reinigen

Als specialist in grindvloer reiniging beschikt De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud over de juiste middelen om grindvloeren grondig en veilig te reinigen. Onder hoge druk wordt de grindvloer met water geïnjecteerd en zo diep gereinigd. Hier komen geen schadelijke schoonmaakmiddelen aan te pas die resten kunnen achterlaten. Het water wordt, met de vervuiling, direct weer opgezogen waardoor de vloer snel weer droog is.

Weten wat De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud op het gebied van grindvloeren voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.