Na een verbouwing of renovatie, maar ook bij nieuwbouw, worden panden vaak alleen bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor verder gebruik. Daarom is een goede opleveringsschoonmaak nodig om vloeren, wanden, ramen, deuren, sanitair, keukens, trappenhuizen en liften echt gebruiksklaar schoon op te leveren.

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-bouw-oplevering-winkel-oplevering-opleveringsschoonmaak-facilitaire-dienstverlening

Door het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak legt De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud tevens een goede basis voor het reguliere schoonmaak onderhoud. Doordat we het pand goed leren kennen tijdens deze opleveringsschoonmaak, zijn we in staat om direct een efficiënt plan voor u op te stellen voor het toekomstige reguliere schoonmaakonderhoud.

Opleveringsschoonmaak: ideaal voor een schone start

Een opleveringsschoonmaak door De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud is natuurlijk ook ideaal bij een verhuizing: we kunnen uw oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de nieuwe huurder of koper en uw nieuwe pand schoonmaken voor u het pand nieuw gaat inrichting.

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van ruimtes en gebouwen na diverse bouwactiviteiten. Omdat wij alle specialismen en kennis in eigen huis hebben, kunnen we de werkzaamheden efficiënt inplannen en in de juiste volgorde afhandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
– Afvoeren van (grof) bouwvuil
– Bezemschone oplevering van betonnen vloeren
– Aanbrengen van beschermlagen op vloeren
– Stofzuigen van aanwezige vloerbedekking
– Verwijderen van cementsluier van wand- en vloertegels
– Verwijderen van stickers van nieuw geplaatste ramen en / of apparatuur
– Glasbewassing
– Reinigen van vensterbanken
– Verwijderen van verf- en kitresten
– Stofverwijdering in het gehele pand
Al deze werkzaamheden voert De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud in eigen beheer – en dus prima op elkaar afgestemd – uit.

Een opleveringsschoonmaak moet vaak onder grote tijdsdruk gerealiseerd worden. Dit betekent voor ons heldere afspraken maken, continu de planning in de gaten houden en tijdig in overleg gaan als er aanpassingen in de planning komen. Daarnaast zijn wij flexibel en passen wij ons direct aan de situatie aan, mochten er meer of andere werkzaamheden tevoorschijn komen. Wij realiseren ons heel goed dat dit een stressvolle periode is voor u als klant. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud is er dan ook om u te ondersteunen, volledig te ontzorgen én … op tijd uw pand volledig schoon en gebruiksklaar op te leveren.

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud reinigt ook particuliere woningen als u van plan bent om te verkopen of te kopen. Wij leveren u een prachtig schoon huis, helemaal klaar voor de verkoop of waar u zo in kunt trekken. Ook maken wij met grote regelmaat mutatiewoningen schoon. Dit zijn woningen die weer opgeknapt worden voordat er nieuwe huurders in trekken. Vaak zijn deze woningen dan voorzien van nieuwe keukens, badkamers en toiletten. Diverse makelaars en aannemers doen met grote regelmaat een beroep op ons om deze woningen weer geheel schoon op te leveren zodat de nieuwe huurders direct kunnen genieten van een frisse en schone woning.

Wilt u meer informatie over opleveringsschoonmaak door De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.