Kwaliteit maakt het verschil

Kwaliteitsschoonmaak en onderhoud

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-facilitaire-dienstverlening-kwaliteitDe Groot Specialistisch Schoonmaak en Onderhoud werkt alleen met professionele apparatuur en hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsmiddelen. In combinatie met onze jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van (specialistische) schoonmaak en onderhoud van vloeren, bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van onze diensten optimaal gewaarborgd is.

Uw vloer is ons visitekaartje

De kwaliteit vinden we uiterst belangrijk. Uw vloer is immers ons visitekaartje! Tot onze vaste opdrachten behoren o.a. het Fluor gebouw in Haarlem, het gemeentemuseum in Den Haag, kinderdagverblijven en vanzelfsprekend helpen wij tal van particulieren. Voor aanbevelingen klik hier

Klant en kwaliteit

Kwaliteit zit wat ons betreft niet alleen in zorgvuldige schoonmaak en betrouwbaar onderhoud. Wij vinden de kwaliteit van de relatie met u als klant minstens zo belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd volledig op de hoogte bent van wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf. En een offerte? Die is altijd helder, scherp geprijsd en vrijblijvend!

Veiligheid en milieu

Misschien overbodig, maar we willen toch benadrukken dat De Groot Specialistisch Schoonmaak en Onderhoud werkt volgens alle wettelijke bepalingen op het gebied van ARBO, veiligheid en milieu.

Ook onze kwaliteit ervaren?

Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij helpen u graag bij het behoud van uw natuurstenen vloeren, parket- en laminaatvloeren, tapijt, linoleum of marmeren vloeren!