DIEPTEREINIGING (GROOT)KEUKENS

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-tapijt-natuursteen-marmer-linoleum-parket-kantoren-zakelijke-dienstverlening-diepte-reiniging-keukens
Soms moeten ruimtes écht schoon zijn. Denk aan een professionele keuken, sanitair, een schoolgebouw of een woning tijdens een oplevering. Heeft u meer dan een gewoon schoonmaakteam nodig? Klop dan bij De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud aan.

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud is gespecialiseerd in dieptereinigingen van uw bedrijfsruimtes zoals (groot)keukens, sanitair en kantines. Hiermee kunnen we direct inspelen op ontsmetting van hygiëne-kritische ruimtes. Prettig, zeker in deze tijd waarin virussen om zich heen slaan. Met ons specialistische team maken uw ruimtes brandschoon. In elke hoek, van onder tot boven en geheel volgens de geldende regelgeving in uw branche.

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud garandeert u een intensief schoonmaakprogramma. We verwijderen losse onderdelen en apparatuur of halen deze (waar mogelijk) van hun plek. Moeilijk bereikbare plaatsen reinigen we met speciale machines en methodes om alle vet en vuil te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken. Daarna is uw keuken 100% hygiënisch schoon. Het risico op uitval is aanzienlijk kleiner en u verlengt de levensduur van uw apparatuur.

HACCP

Bij professioneel gebruik van keukens moet aan HACCP-eisen worden voldaan. Hygiëne is immers nergens zo belangrijk. Consequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaak werkzaamheden is op termijn niet voldoende. Vuil nestelt zich namelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kitnaden rondom friteuses, bakplaten en fornuizen zijn door uitzetting en krimp extra gevoelig voor slijtage. Vuil kan hierdoor tussen en achter de apparatuur terechtkomen. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen.

De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud verzorgt de volledige dieptereiniging en desinfectie van uw (groot)keuken. Samen met u stellen we een maatwerk behandelplan op met daarin duidelijke afspraken over wat te reinigen en wat te vervangen. De dieptereiniging sluit volledig aan op de HACCP normeringen en procedures. Naderhand vindt er een kwaliteitsinspectie plaats. U ontvangt een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone keuken.

Voordelen van dieptereiniging (groot)keuken:
– Brandpreventie
– Voorkoming ongedierte
– Risico op storing en uitval neemt sterk af
– Langere levensduur apparatuur
– Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie

Wilt u meer weten over dieptereiniging (groot)keukens door De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.

DIEPTEREINIGING SANITAIR

de-groot-specialistisch-schoonmaak-onderhoud-tapijt-natuursteen-marmer-linoleum-parket-kantoren-zakelijke-dienstverlening-diepte-reiniging-sanitair
Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed schoon gehouden worden. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud ontzorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair.

Hoe goed de sanitaire ruimten dagelijks ook worden schoongemaakt, de niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende tot niet aan bod. Hierdoor ontstaan veelal vervuilingen die onaangename geuren en bacteriële groei kunnen veroorzaken. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom heeft het sanitair regelmatig een dieptereiniging nodig.

Onder een dieptereiniging wordt verstaan het volledig verwijderen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld (door o.a. urine). Indien nodig demonteren of vervangen wij diverse onderdelen. Denk daarbij aan armaturen, toiletzittingen of closetpotten die defect of gebroken zijn. In bijzondere gevallen worden ook de voegen in tegelwanden hersteld en de installaties gedesinfecteerd. Dit geeft u de garantie dat uw sanitair 100% hygiënisch schoon is, in overeenstemming met de strengste eisen.

Voordelen van dieptereiniging sanitair:
– 100% hygiënisch schoon
– Volledige dieptereiniging en desinfectie (inclusief demontage, reiniging en montage van uw sanitair)
– Geen last (meer) van ongewenste geurtjes
– Maatwerk behandelplan perfect afgestemd op uw situatie
– Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie

Geen sanitaire ruimte is hetzelfde. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud start elke nieuw contract daarom met een uitvoerige inventarisatie van uw sanitair. Op basis daarvan stellen we een maatwerk behandelplan op. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de kwaliteit en welke werkzaamheden we uitvoeren. Ook voor overlast van onaangename geurtjes hebben we gerichte oplossingen. De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud neemt graag de mogelijkheden met u door.

Wilt u meer weten over dieptereiniging sanitair door De Groot Specialistisch Schoonmaak Onderhoud? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 – 1449 9266 of vul het formulier op de contactpagina in.